Wat is voor u de slimste keuze?

Propaantank Huren of Kopen?

Wanneer u propaangas afneemt bij OK gas heeft u de optie om uw propaantank te huren of te kopen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
propaantank huren of kopen

Een propaangastank kopen

Bij kopen bent u zelf verantwoordelijk voor de propaangastank. Inclusief veiligheid, inspecties en onderhoud.

U bent al eigenaar van een propaangastank vanaf €1500,-.

Na het kopen van de tank kunt u bij iedere vulling bepalen welke propaangasleverancier uw tank vult. Verder heeft u de mogelijkheid om bij de aankoop van uw tank een telemetrietoestel te installeren. Ook kunnen we op verzoek de inspecties en keuringen van uw propaantank verzorgen.

Een propaangastank huren

Wanneer u er voor kiest om een propaantank te huren bij OK Gas zijn wij volledig verantwoordelijk voor het onderhoud en de keuringen van uw tank. Hierbij zit altijd een telemetrie systeem inbegrepen en heeft u verder geen omkijken meer naar uw tank.

Prijzen (ex. BTW):
Tot 1600 liter: € 100,- per jaar
Tot 2700 liter: € 120,- per jaar
Tot 4800 liter: € 185,- per jaar
Tot 6400 liter: € 220,- per jaar
Tot 9100 liter: € 300,- per jaar
Vrijblijvende offerte

Een Propaangas tank in 4 stappen

1

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
3

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een meter. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring

Heeft u vragen?

"

"