Op zoek naar duurzame energie?

Propaan van OK GAS is 100% Klimaatvriendelijk

We zetten ons in voor milieu- en klimaatvriendelijke maatregelen. Onze deelname aan klimaatbeschermingsprojecten compenseert alle CO2-emissies van ons propaangas. Wij leveren 100% CO2 gecompenseerd propaangas aan al onze klanten.
Vrijblijvend advies

Wat is CO2 gecompenseerd propaangas?

CO2-gecompenseerd propaangas is propaangas waarbij de CO2-uitstoot van het gasverbruik wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame (energie)projecten.

Door deze investeringen wordt de CO2 uitstoot op verschillende plekken van de wereld verlaagd en de klimaatimpact van de verbranding van propaan volledig gecompenseerd.

Welke projecten steunt OK GAS?

OK GAS investeert onder andere in een aantal projecten in India, waar afvalverwerkingsinstallaties voor stedelijk afval in gebruik worden genomen, die het afval mechanisch behandelen en verwerken.

Wanneer afval ontbindt, komt er onder andere methaangas vrij. Vrij in de atmosfeer heeft methaan een sterk broeikaseffect. Door installaties te bouwen die het afval en het vrijgekomen methaangas verzamelen, verwerken en behandelen, komt dit niet vrij in de atmosfeer en kan er groene elektriciteit mee worden geproduceerd.

Meer weten?

4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring