Méér dan alleen propaangastanks plaatsen en installeren

Op zoek naar een betrouwbare propaangas leverancier? OK GAS regelt uw propaangas van aanvraag tot installatie en onderhoud. Vraag online uw offerte aan.
Stel uw offerte online samen
Direct contact met uw persoonlijke adviseur
Gastank huren?
Wij verhuren diverse afmetingen propaantanks, altijd afgestemd op uw behoefte!
Plaatsen van een gastank met een hijskraan

Waarom een propaantank van OK GAS?

U hoeft nooit meer om te kijken naar uw gastank. Met telemetrie zorgt OK GAS er voor dat u altijd voorzien bent van CO2 gecompenseerd propaangas.

De specialisten van OK GAS staan altijd voor u klaar. Omdat we geloven in een persoonlijke aanpak, heeft u altijd één aanspreekpunt.

Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Alléén gecertificeerde specialisten
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
100% CO2 Gecompenseerd

Een propaantank bestellen in 4 stappen

1
Een offerte aanvragen voor een gastank doe je gemakkelijk online

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
chauffeur-klant-in-gesprek
3
Plaatsen van een propaan tank

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een telemetrie-unit. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4
Zijkant van een propaangastank wagen

Tijdelijke of ondergrondse propaantank?

Heeft u tijdelijk, zoals bij een verbouwing, geen toegang tot een aardgasaansluiting? Denk er dan aan om een tijdelijke propaangas tank te laten plaatsen.

Meer over tijdelijke propaantanks>

Wilt u liever geen opzichtige tank in de tuin? OK GAS kan ook ondergrondse propaantanks leveren welk nagenoeg onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.

Meer over ondergrondse propaantanks>

Geen zorgen meer over het bijvullen van uw propaantank

Een gastank dient bijgevuld te worden. U kunt er voor kiezen om de bevoorrading door OK GAS automatisch te laten uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van een geautomatiseerd tankinhoud systeem, zodat u gegarandeerd bent van een tijdige bevoorrading.
Vrijblijvende offerte

Uw veiligheid is belangrijk voor ons

Ons personeel heeft altijd de juiste opleidingen en worden continu bijgeschoold op het gebied van veiligheid en milieu. OK GAS verlangt dit ook van de diverse partners waarmee we samenwerken.

Onze dienstverlening voldoet ruimschoots aan de wettelijk gestelde normen. Zo werken wij in ons gas transport bijvoorbeeld enkel met de meest moderne vrachtwagens met de zuinigste en schoonste motoren.
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring

Heeft u vragen?

huren van een tijdelijke p

"

"

Veelgestelde vragen