Ondergrondse propaantank als oplossing

Voor een ondergrondse propaantank gelden minder strenge regels met betrekking tot afstandseisen tot omliggende objecten. Ondergrondse tanks kunnen nagenoeg onzichtbaar worden weggewerkt. OK GAS ondersteunt u van A tot Z bij het realiseren van een ondergrondse propaantank.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Ondergrondse propaangastank
Wilt u liever geen opzichtige gastank in de tuin?

Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Alléén gecertificeerde specialisten
Deal sluiten met propaangas
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
100% CO2 Gecompenseerd

Plaatsing van uw ondergrondse tank

Voor het plaatsen van een ondergrondse propaantank moet rekening worden gehouden met het soort grond en het grondwaterpeil. Wij verzorgen het graafwerk en de installatie. Vanzelfsprekend plaatsen wij uw ondergrondse tank volgens alle geldende wet- en regelgeving.

Onderhoud van uw ondergrondse tank

Een ondergrondse propaantank vraagt weinig onderhoud: een tweejarige visuele inspectie en periodieke keuringen. De eerste periodieke keuring is na 6 jaar. Uw propaantank moet na 12 jaar geheel herkeurd worden. Dit dient te gebeuren door een externe partij.

Een Propaan tank in 4 stappen

1

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
3

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een telemetrie-unit. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

62

Jaar ervaring

Klimp is blij met een propaantank van OK GAS

"

"

Marc van OkGAS

Heeft u vragen?