Service & Contact

We staan voor u klaar
 • Wilt u in contact komen met OK GAS?

  Wat is voor u van toepassing?

   

 • OK GAS verzorgt met haar gespecialiseerde technische dienst de plaatsingen, onderhoud en keuringen van de propaantanks. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar!

  Onderhoud & Service
  OK GAS verzorgt alle technische aspecten van uw propaangas installatie. Wij plaatsen tanks, maken alle soorten aansluitingen, en verzorgen tevens alle keuringen en onderhoud aan de propaaninstallatie. Het huren van een tank bij OK GAS is inclusief het volledige onderhoud van de tank, de nodige inspecties en het tijdig, wettelijk verplicht laten keuren van de propaangastank.

  Bevoorrading & Transport
  Met een vloot van eigen tankwagens en ervaren chauffeurs, zorgt OK GAS voor een automatische, correcte en veilige bevoorrading en bent u als klant verzekerd van een klantgerichte dienstverlening. Met een eigen gasterminal in Tiel heeft OK GAS altijd voldoende voorraad, waardoor wij u altijd tijdig kunnen bevoorraden.

  Wilt u altijd verzekerd zijn van een voldoende gevulde propaangastank? Wij zorgen ervoor dat uw tank te allen tijde voorzien is van voldoende voorraad en dat u dus nooit zonder gas komt te zitten.

  Veiligheid & Verantwoordelijkheid
  Een propaangasinstallatie bestaat uit drie delen, eventueel aangevuld met een hekwerk. Bij elk deel horen aparte installatie- en beheersverantwoordelijkheden. Lees de aanvullende informatie over de stappen van installatie hier.

  Voor alle informatie rondom de veiligheidseisen van propaan, raadpleeg het onderstaande veiligheidsblad.
  Veiligheidsinformatieblad propaan
 • Veelgestelde vragen