Over OK GAS

OK GAS is een leverancier van propaangas, zowel in gasflessen als in bulk. Wij zijn al sinds 1962 actief op de Nederlandse en Belgische markt.

Onze jarenlange expertise, uitstekende technische dienstverlening en vloot van tankwagens met ervaren chauffeurs maakt ons onderscheidend in de markt.
Neem contact op
4000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar Ervaring

OK GAS biedt een volledig pakket

Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan: van installatie en onderhoud van propaangastanks op locatie, tot een tijdige bevoorrading. Altijd onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.

Met een eigen gas-terminal in Tiel garanderen wij onze klanten van voldoende voorraadzekerheid en een constante levering.

CO2 gecompenseerd propaangas

We zetten ons in voor milieu- en klimaatvriendelijke maatregelen. Onze deelname aan klimaatbeschermingsprojecten compenseert alle CO2-emissies van ons propaangas. Wij leveren 100% CO2 gecompenseerd propaangas aan al onze klanten.

Overname PRO-GAS Nederland

Eind 2020 heeft OK GAS de operatie van PRO-GAS Nederland overgenomen. Door deze ontwikkeling zijn we nog beter in staat om onze klanten op een persoonlijke en professionele manier te bedienen. Door te groeien waarborgen en versterken we onze betrouwbaarheid als propaangasleverancier.

Wilt u meer informatie?