Kunt, of wilt u geen gebruik maken van aardgas?

Geniet van alle voordelen van gas, óók als u geen aardgasaansluiting heeft. Propaangas is een onafhankelijke, schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Heeft u een eigen propaantank?
Dan is het mogelijk om bij OK GAS de inhoud van uw propaantank bij te vullen.
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring

Waarom propaangas?

Schone en voordelige energie

Als u in het buitengebied woont, is de kans groot dat u geen directe toegang heeft tot het aardgasnetwerk. Vaak is dat ook niet eenvoudig te realiseren op zulke plaatsen. Met propaangas kunt u toch genieten van de voordelen die gas u te bieden heeft.

Propaangas is een schone en voordelige energiebron, waarmee u de temperatuur in uw huis op een gecontroleerde en efficiënte manier kunt regelen.
overstappen-aardgas-propaangas

Overstappen van aardgas naar propaangas?

De Nederlandse overheid wil het gebruik van aardgas terugdringen. Dit wordt gestimuleerd door het verhogen van de energiebelasting op aardgas. Propaangas kan een voordelig alternatief zijn voor u.

Geen tijd en geld om al uw apparatuur door elektrische apparatuur te laten vervangen? Stap over op propaangas! U hoeft geen nieuwe apparaten aan te schaffen en kunt uw bestaande aansluitingen blijven gebruiken.
Start uw aanvraag

Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Alléén gecertificeerde specialisten
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
100% CO2 Gecompenseerd

Geen omkijken meer naar het bijvullen van uw tank?

Uw propaangas automatisch geleverd

Al onze tanks zijn gratis voorzien van telemetrie. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij telemetrie zit u nooit zonder gas! Wij adviseren u graag over de optimale energievoorziening.

Heeft u vragen?

"

"

Veelgestelde vragen