Propaangas. Het beste alternatief

Geniet van alle voordelen van gas, óók als u geen aardgasaansluiting heeft. Propaangas is een onafhankelijke, schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Met propaangas gevulde propaangastank in een buitenwijk
Heeft u al een propaantank
bij OK GAS?
Dan is het mogelijk om de inhoud van uw propaantank hier bij te vullen.
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring

Wat is propaangas?

Propaangas is de naam die door de doorsnee Nederlander wordt herkend. Echter is de juiste terminologie vloeibaar gemaakt petroleumgas. Het verschil tussen aardgas en petroleumgas is de verbrandingswaarde.

Zo ligt bij propaangas de verbrandingswaarde zo’n 90% hoger dan de verbrandingswaarde van aardgas. Dit houdt in dat propaan veel warmer wordt dan aardgas en hierdoor ligt het verbruik aanzienlijk lager.
Een propaantank kan worden aangesloten op bestaande aardgasaansluitingen.

 

Er zijn zowel onder- als bovengrondse tanks beschikbaar.

 

Waarom propaangas?

Propaangas is uw schone én onafhankelijke energiebron

Als u in het buitengebied woont, is de kans groot dat u geen directe toegang heeft tot het aardgasnetwerk. Vaak is dat ook niet eenvoudig te realiseren op zulke plaatsen. Met propaangas kunt u toch genieten van de voordelen die gas u te bieden heeft.

Op deze manier is propaangas de schone en voordelige energiebron, waarmee u de temperatuur in uw huis op een gecontroleerde en efficiënte manier kunt regelen.
Propaangas en het milieu
Hulp bij overstappen naar propaangas

Overstappen van aardgas naar propaangas?

De Nederlandse overheid wil het gebruik van aardgas terugdringen. Dit wordt gestimuleerd door het verhogen van de energiebelasting op aardgas. Propaangas kan een voordelig alternatief zijn voor u.

Geen tijd en geld om al uw apparatuur door elektrische apparatuur te laten vervangen? Stap over op propaangas! U hoeft geen nieuwe apparaten aan te schaffen en kunt uw bestaande aansluitingen blijven gebruiken.
Start uw aanvraag

Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Alléén gecertificeerde specialisten
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
100% CO2 Gecompenseerd

Geen omkijken meer naar het bijvullen van uw tank?

Uw propaangastank automatisch laten vullen

Al onze tanks zijn gratis voorzien van telemetrie. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij telemetrie zit u nooit zonder gas! Wij adviseren u graag over de optimale energievoorziening.
geen-zorgen-meer-telemetrie-propaangas-tank

Heeft u vragen?

"

"

Veelgestelde vragen