Propaangas prijzen vergelijken?

Op deze voordelen kunt u bouwen. Want OK GAS biedt meer dan alleen gas en een oplossing voor gasopslag. Wij helpen u zo goed mogelijk op het gebied van propaangas, gasinstallaties & gastanks.

Dit alles onder professionele begeleiding, mét de benodigde certificaten en vergunningen, en volledig CO2 gecompenseerd. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar uw propaangas. Wij ontzorgen van begin tot het eind. Benieuwd naar de prijs van propaangas bij OK GAS? Vergelijk onze propaangas prijs met die van uw huidige propaangas leverancier.
OK GAS maakt gebruikt van Telemetrie
Vergelijk uw laatste factuur en we komen zo snel mogelijk met een betere prijs.

Uw voordelen op een rijtje

telemetrie in propaangas
Nooit zonder gas dankzij telemetrie
propaangas certificaat
Alléén gecertificeerde specialisten
Deal sluiten met propaangas
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
Co2 uitstoot voor propaangas
100% CO2 Gecompenseerd

Nooit zonder gas dankzij telemetrie

OK GAS maakt gebruik van telemetrie. Hierbij plaatsen we telemetrie op al onze tanks zodat wij altijd weten wanneer uw propaantank bijgevuld moet worden. Daardoor zit u nooit meer zonder propaangas. Het bijvullen wordt automatisch ingepland en uitgevoerd door een van onze specialisten.

Hierdoor kunnen we garanderen dat u altijd voorzien bent van propaangas en heeft u nergens meer omkijken naar.

Alléén gecertificeerde specialisten

Ons personeel heeft altijd de juiste opleidingen en worden continu bijgeschoold op het gebied van veiligheid en milieu. Onze dienstverlening voldoet ruimschoots aan de wettelijk gestelde normen.

Zo werken wij in ons transport bijvoorbeeld enkel met de meest moderne vrachtwagens met de zuinigste en schoonste motoren.

Één aanspreekpunt gedurende onze relatie

Als klant van OK GAS heeft u één aanspreekpunt, uw eigen adviseur. Uw adviseur is uw professionele aanspreekpunt voor technische organisatorische én financiële zaken.

Op deze manier zijn wij voor u een betrouwbare en flexibele partner.

100% CO2 gecompenseerd propaangas

We hechten veel waarde aan het milieu en proberen ook zo duurzaam mogelijk te zijn. Daarom levert OK GAS nu 100% CO2 gecompenseerd propaangas aan alle klanten.

Door te investeren in duurzaamheidsprojecten compenseren we de CO2 uitstoot die vrijkomt bij het verbruik van propaangas.

Altijd de beste prijs bij OK GAS

Om u te helpen om een goede keuze te maken geven we u de mogelijkheid om uw huidige propaangas prijs te vergelijken. Ons team reageert zo snel mogelijk.

Indien u nog geen propaangas leverancier heeft kunt u direct een offerte aanvragen vrijblijvende offerte aan.
Prijs vergelijken
Vergelijk uw offerte en ontvang gegarandeerd een betere prijs voor uw propaangas.
Ontdek uw voordeel
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

62

Jaar ervaring

Marc van OkGAS

Heeft u vragen?