Propaangas tanks voor industrie & bouw

Met name door de oorlog in Oekraïne, en de daarmee gepaard gaande enorme stijging van de prijs van aardgas, is propaangas in veel gevallen een voordelig alternatief geworden voor de Industrie.

Is uw aardgasprijs fors gestegen? Dan zou het best kunnen dat propaangas voor uw bedrijf een goede oplossing is! Propaangas heeft qua verbranding nagenoeg dezelfde eigenschappen als aardgas en is een uitstekende en betrouwbare vervanger.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Op zoek naar een alternatief voor uw aardgasaansvoorziening?

telemetrie in propaangas
Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Leveringszekerheid door eigen depot
Deal sluiten met propaangas
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
Co2 uitstoot voor propaangas
100% CO2 gecompenseerd

Deze tank afstanden zijn de basis voor een veilige opstel plek

Voor het opstellen van de propaantank gelden wettelijke regels met betrekking tot afstanden naar omliggende objecten.

1. Afstand propaantank – eigen gebouw(en) >7,5 meter
2. Afstand propaantank – geparkeerde auto’s > 5 meter
3. Afstand propaantank – erfgrens > 5 meter
4. Afstand propaantank – opstallen buren > 10 meter

Een melding voor het oprichten van een propaan installatie bij het betreffende digitale overheidsloket is een verplichting. Onze accountmanager assisteert u hier desgewenst bij.

Afstandencheck
Als u aan deze minimale eisen kunt voldoen kunt u contact opnemen met ons team. We kunnen uw locatie bezoeken en een maatwerk advies inclusief offerte afgeven. Na goedkeuring van de offerte levert OK GAS uw tank en leiding op korte termijn.
Vrijblijvend advies

Het propaangas wordt door middel van een vrachtwagen automatisch geleverd in een propaantank die op uw terrein staat. Deze propaantank huurt u bij ons en wordt automatisch bijgevuld. De grootte van de tank, die voor uw behoefte noodzakelijk is, wordt samen met u en onze accountmanager bepaald.

Vanaf de propaantank wordt door ons een ondergrondse afname leiding aangebracht naar uw pand(en). Uw installateur sluit de door ons aangebrachte leiding aan op uw verbrandingsapparatuur.

LET OP: Uw verbrandingsapparatuur moet eerst door uw installateur geschikt worden gemaakt voor propaangas, meestal is dit een kleinigheid maar het moet wel gebeuren.

Een Propaangas tank in 4 stappen

1

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
3

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een telemetrie-unit. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4

Energie voor industriële toepassingen nodig?

Propaangas is de oplossing

Propaangas biedt een constante, goed controleerbare en flexibele energie die nodig is voor o.a. smelt, bak- of droogovens. Of voor andere industriële processen, zoals het industrieel koken of stomen van producten.

Vulinstallaties voor intern transport

Voor intern transport zoals bijvoorbeeld voor heftrucks is het mogelijk om een eigen vulinstallatie te leveren en te plaatsen. Een uiterst moderne installatie zorgt ervoor dat de heftrucktanks op de locatie comfortabel, snel en veilig getankt kunnen worden.
Vulinstallatie aanvragen

Propaangas voor de bouwsector

Propaangas kan ook gebruikt worden voor het verwarmen van opslagruimtes waarin een constante temperatuur is gewenst. In die gevallen wordt meestal gebruik gemaakt van infrarood-, warmelucht-, of straalkachels op propaangas.

Ook kunt u de keet, of opslagruimtes, verwarmen met propaangas. U kunt de tanks laten staan zolang het project duurt.
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

62

Jaar ervaring

Marc van OkGAS

Heeft u vragen?