Een gasaansluiting nodig op de bouw?

Gastanks voor industrie & bouw

Propaangas is dé oplossing voor industriële- en bouw-projecten. Gebruik propaangas om de keet, of andere ruimtes, te verwarmen.

Ook kunt u propaantanks plaatsen voor het uitharden van beton, ondersteunen van dakdekkers en vullen van heftrucks. Propaangastanks zijn snel en flexibel inzetbaar ongeacht de duur van het bouwproject.

Vrijblijvende offerte aanvragen
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

58

Jaar ervaring

Een Propaangas tank in 4 stappen

1

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
3

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een telemetrie-unit. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4

Energie voor industriële toepassingen nodig?

Propaangas is de oplossing

Propaangas biedt een constante, goed controleerbare en flexibele energie die nodig is voor o.a. smelt, bak- of droogovens. Of voor andere industriële processen, zoals het industrieel koken of stomen van producten.

Vulinstallaties voor intern transport

Voor intern transport zoals bijvoorbeeld voor heftrucks is het mogelijk om een eigen vulinstallatie te leveren en te plaatsen. Een uiterst moderne installatie zorgt ervoor dat de heftrucktanks op de locatie comfortabel, snel en veilig getankt kunnen worden.
Vulinstallatie aanvragen

Propaangas voor de bouwsector

Propaangas kan ook gebruikt worden voor het verwarmen van opslagruimtes waarin een constante temperatuur is gewenst. In die gevallen wordt meestal gebruik gemaakt van infrarood-, warmelucht-, of straalkachels op propaangas.

Ook kunt u de keet, of opslagruimtes, verwarmen met propaangas. U kunt de tanks laten staan zolang het project duurt.

Nooit zonder gas dankzij telemetrie
Alléén gecertificeerde specialisten
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
100% CO2 gecompenseerd

Heeft u vragen?