Geniet zonder zorgen van propaangas

Wanneer u werkzaam bent in de agrarische sector, is de kans groot dat u zich in het buitengebied bevindt. Omdat hier vaak geen aardgasaansluitingen zijn, kunt u profiteren van de voordelen van propaangas.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Werkzaam in de agrarische sector?
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

62

Jaar ervaring

Maakt u gebruik van drooginstallaties?

Propaangas voor akkerbouw

Met propaangas kunt u op een veilige en eenvoudige manier de temperatuur optimaliseren. Dit is ideaal voor het drogen van bijvoorbeeld akkerbouwproducten die net van het land komen. Hiervoor bestaan krachtige droog-installaties, gestookt op propaan.

OK GAS heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van droog-installaties. Dankzij haar hoogcalorische waarde is propaan bij uitstek geschikt als verwarmingsbron.
Snel een offerte

Propaangas voor veehouderijen

Voor de veehouderij is een goed stalklimaat van cruciaal belang voor een goede gezondheid en optimale groei van het vee. Hiermee kunnen vervelende problemen als diarree en luchtwegaandoeningen worden beperkt of zelfs voorkomen.

Het propaangas van OK GAS heeft een lage uitstoot van CO2, waardoor vee geen hinder ondervindt van verbrandingsgassen en de stallen op een efficiënte manier verwarmd worden.

Exclusieve partner van LTO

OK GAS is door brancheorganisatie LTO en diverse kleinere coöperaties aangewezen als de exclusieve partner voor de bevoorrading van propaan.

LTO neemt op grote schaal propaangas af bij OK GAS. Daardoor besparen LTO-leden aanzienlijk op de inkoop van propaangas.
Bent u lid van het LTO?
Wanneer u een LTO-lidmaatschap heeft, dan biedt dat direct voordeel voor u. Vraag een offerte aan en ontdek wat u kan besparen
Ontdek uw voordeel
Klimp is blij met een propaantank van OK GAS

"

"

telemetrie in propaangas
Nooit zonder gas dankzij telemetrie
propaangas certificaat
Alléén gecertificeerde specialisten
Deal sluiten met propaangas
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
Co2 uitstoot voor propaangas
100% CO2 Gecompenseerd
Marc van OkGAS

Heeft u vragen?