Propaangas is de oplossing

Met een propaantank kunt u uw koks laten koken op gas en ook uw zaak verwarmen. Met propaangas verbruikt u minder energie, zorgt u voor de juiste werkomgeving en kunnen uw gasten in comfort genieten.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Geen aardgasaansluiting bij uw zaak?
4.000

Tevreden klanten

100%

CO2 compensatie

62

Jaar ervaring

Propaan aangesloten op uw CV

Is propaangas ook geschikt om mijn zaak te verwarmen?

Het verwarmen van ruimtes in uw horecazaak kan prima met een centrale verwarming op propaangas. Propaangas als energiebron voor centrale verwarming is veilig, voordelig en betrouwbaar. Verder is propaangas een veilige energiebron voor alle systemen die warm water kunnen produceren. Veel HR-ketels en geisers zijn beschikbaar op propaangas.

Een Propaangas tank in 4 stappen

1

Offerte aanvragen
Weten waar u aan toe bent? Wij houden ons aan de prijs die wij hebben geoffreerd! Dit voorkomt verrassingen achteraf. Vraag direct een offerte aan.

Wij komen langs
Als wij de tank komen plaatsen, adviseren wij u graag over optimale energievoorziening. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen

2
3

Tank plaatsen
Wij plaatsen uw tank en sluiten alles aan. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u aanwezig bent. Weer een zorg minder!

Automatisch vullen
Al onze tanks zijn gratis voorzien van een telemetrie-unit. Hiermee meten wij op afstand hoeveel gas er nog in uw tank zit. Dankzij deze telemetrie zit u nooit zonder gas!

4

telemetrie in propaangas
Nooit zonder gas dankzij telemetrie
propaangas certificaat
Alléén gecertificeerde specialisten
Deal sluiten met propaangas
Eén aanspreekpunt gedurende onze relatie
Co2 uitstoot voor propaangas
100% CO2 Gecompenseerd
Marc van OkGAS

Heeft u vragen?